Gasselternijveen verslaat concurrent

GasselternijveenGasselternijveen heeft goede zaken gedaan in de onderste regionen van 5F. Op het mooie, zonnige  sportpark De Hunze werden de drie punten in eigen huis gehouden tegen directe concurrent VIOS, dat nu op vier punten achterstand staat.

Mooie lob
Trainer Roeland Deuring koos er vanmiddag voor om de basisspelers Nieboer (vakantie) en Pals (weekend weg) op de bank te laten beginnen en zonder deze sterkhouders hadden de Nieveensters het moeilijk in de beginfase. Hierna was het woord aan de thuisploeg, dat via Adri Meijer op voorsprong kwam. Hij werd goed bediend door Gerry van der Aa en met een mooie lob maakte hij de 1-0. VIOS appelleerde nog wel voor buitenspel, maar scheidsrechter Smits wilde hier niets van weten.

Spannend
Na rust kwam Frank Pals in het veld voor de geblesseerde Arjan Hospers en na een uur moest ook Adri Meijer zich laten vervangen door Henk Jan Vonk. Omdat Gasselternijveen de tweede goal niet wist te maken bleef het spannend en VIOS kwam na 70 minuten zelfs op gelijke hoogte. Drie minuten later werd de voorsprong van de roodhemden echter alweer hersteld door Gerry van der Aa, die na een pass van Kees van Klaveren de bal beheerst langs de keeper schoot: 2-1.

Beslissing
Jörgen Nieboer kwam vervolgens in het veld voor Dylan Visscher en met de inbreng van de ervaren Nieboer ging Nieveen op zoek naar de beslissende 3-1. Deze kwam op naam van de eveneens ingevallen Henk Jan Vonk, die bediend werd door Peter de Geus en vervolgens  de bal in de verre hoek langs de keeper schoof.

Goed herstel
Een terecht uitslag voor Gasselternijveen, dat zich goed herstelde na de moeilijke beginfase. Komend weekend komt Kanaalstreekgenoot en kampioenskandidaat EEC op bezoek

Opstelling Gasselternijveen: Bies; Heuten, P. Hospers, Macdonald, van Klaveren; Visscher (74. Nieboer), de Geus, van Gilsbeek, A. Hospers (45. Pals), Meijer (60. Vonk), van der Aa.

WoortmanAJN MMS

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Stadskanaal drukt Ter Apel dieper in de zorgen

In de thuiswedstrijd tegen Ter Apel ’96 moest SC Stadskanaal veel langer dan wenselijk ...

SJS bekert verder ten koste van SPW

SJS heeft afgelopen dinsdagavond de volgende ronde in de beker bereikt, ten koste van ...