FC Ter Apel ’96 is het even kwijt

Ter Apel '96Na de nederlaag van vorige week in Schoonebeek wist FC Ter Apel ’96 ook dit weekend niet te winnen. Op bezoek bij Witteveense Boys ’87 verloren de grensbewoners met 2-1 en daarmee liep de achterstand op runner-up Gieten op tot vier punten. De Ter Apelers moeten snel weer punten gaan pakken, anders lijkt rechtstreekse promotie een utopie te worden.

In de kou
De supporters van FC Ter Apel ’96 zullen zich bij een volgende uitwedstrijd nog wel een keer bedenken, want voor de tweede week op rij liet het vlaggenschip hen danig in de kou staan. De ploeg van Rik Udema heeft het niet op dit moment en de wedstrijd was dan ook niet om aan te zien. Witteveense Boys liet zien graag te willen winnen en was gretig vanaf minuut één. Goalgetter Sander Voortman bezorgde Berndjan Herbers een moeilijke middag en laatstgenoemde kon dan ook niet voorkomen dat Voortman de 1-0 kon scoren. En het werd nog erger voor rust, want een vrije trap vanaf 30 meter belandde wel erg makkelijk achter keeper Brian de Jonge.

Niets prijs
De rood- zwarten liepen de tweede helft dus achter de feiten aan, maar zagen wel Garik Ghazarjan na 55 minuten de aansluitingstreffer maken. Verder kwamen zij echter niet, want de defensie van de ploeg uit Witteveen gaf de tweede helft niets meer prijs. Zo eindigde het duel voor de Ter Apelers in een 2-1 nederlaag en zal er vanaf nu niet meer verloren mogen worden om zo nog kans te maken op plaats twee. Te beginnen aanstaande zondag tegen Weiteveense Boys.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like