SPWGaat het dit seizoen dan eindelijk gebeuren voor SPW? De blauwhemden maken nog steeds kans op het kampioenschap, maar met de laatste vier wedstrijden tegen top-vijf ploegen wordt dit nog lastig genoeg. Tegen THOS had de ploeg van Henry Meijerman weinig moeite, met een 3-0 overwinning als gevolg.

Kunstlicht
De wedstrijd tegen de ploeg uit Beerta werd al op zaterdagavond gespeeld, onder het kunstlicht op Sportpark Noord. De Knoalsters domineerden de hele wedstrijd, maar hadden ook deze avond moeite met het maken van doelpunten. Grote kansen werden om zeep geholpen en zo bleven de gasten in de wedstrijd. In de 23e minuut was dan eindelijk wel raak. Jordie Hoeksema schoot binnen uit een moeilijke hoek en zorgde daarmee voor de verdiende 1-0 voorsprong. Het baltempo lag veel te laag in de eerste helft en de strijd speelde zich voornamelijk af op het middenveld. Grote kansen werden niet gecreëerd en de ruststand was derhalve ook 1-0.

Kruising
Na rust gingen de Knoalsters naarstig op zoek naar meer doelpunten. Deze bleven vooralsnog uit, maar met de inbreng van Rolf Beekman was het al snel raak. Na een lange periode van blessureleed stond Beekman koud in het veld toen hij met een geplaatste kopbal de bal tegen de touwen knikte. Vlak voor tijd gooide SPW de wedstrijd definitief in het slot. Wederom was Jordie Hoeksema de doelpuntenmaker, ditmaal met een prachtig schot in de kruising.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Gasselternijveen op matchpoint voor promotie naar 3e klasse

Gasselternijveen deed uitstekende zaken met de overwinning op Balkbrug en zag concurrent Schoonebeek verliezen.

EEC vergeet te stunten tegen WKE

Voor EEC stond de wedstrijd tegen WKE ’16 op het programma. Op voorhand een ...

Onstwedder Boys in extremis langs SJS

Onstwedder Boys won in extremis van SJS en trok zo de eerste Kanaalstreekderby naar ...