Overzicht zaterdag 2e klasse J: Winst voor DZOH en Drenthina

DZOH pakte de koppositie in 2J dankzij een overwinning op De Weide.

De Weide – DZOH: 1-2

DZOH heeft uitstekende zaken gedaan met de overwinning op De Weide. De Emmenaren zagen concurrent Gorecht namelijk met 3-2 verliezen van DESZ, waardoor DZOH de koppositie weer overnam in 2J. Toch had DZOH het lastig met het lager geklasseerde De Weide, dat via Milan Ronkes zelfs op een 1-0 voorsprong kwam. Vroeg in de tweede helft tekende Farid Boughaleb voor de gelijkmaker, waarna Daniel Sanafikhah een klein kwartier voor tijd de winnende treffer maakte.

Drenthina – SV Bedum: 4-2

Drenthina deed goede zaken met de 4-2 overwinning op het hoger geklasseerde Bedum. De Emmenaren verschaften zich met de zege lucht naar de onderste plaatsten. Janiek Arends was de belangrijkste man aan de kant van Drenthina, hij scoorde een hattrick. Ook Koen Dekens trof doel voor de thuisploeg.

Achilles 1894 – The Knickerbockers: 4-0

Achilles 1894 beleefde een eenvoudige middag tegen de studenten van de Knickerbockers. In Assen werd een regelmatige 4-0 overwinning geboekt door goals van Merijn Alting, Kerem Yanik, Remy Klaassens en Leon Regtop. Door de zege staat Achilles stevig in de middenmoot van 2J.

Gramsbergen – LTC: 2-2

LTC verspeelde kostbare punten op bezoek bij Gramsbergen, al zal men achter misschien spreken over een gewonnen punt. De Assenaren keken tegen een 2-0 achterstand na goal van Jorn Kremer en Nick Leferink, maar kwam diep in de tweede helft terug tot 2-2 via Imre de Jong en Xander Eisses. LTC staat met nog zeven wedstrijden te gaan negen punten achter op koploper DZOH, een gat dat niet meer te overbruggen lijkt.

 

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

SJS haakt af na nederlaag tegen CSVC

SJS was niet opgewassen tegen koploper CSVC en haakt voorlopig af.

Cruciale winst voor Nieuw Buinen

Nieuw Buinen lijkt zich te hebben verzekerd van een nieuw seizoen in de eerste ...

Onstwedder Boys op koers voor volgende bekerronde na zege op Mussel

Onstwedder Boys won de Kanaalstreekderby van Mussel en heeft goede papieren voor de tweede ...