BuinerveenBuinerveen heeft aan de uitwedstrijd bij Zandpol verrassend drie punten over gehouden. Mede door drie goals van Harald Keur wonnen de mannen van Ludie Hulshof met 3-6, waardoor zij komende zondag bij winst de rode lantaarn over kunnen dragen aan buurman Buinen. Hulshof moest zijn ploeg op een aantal punten aanpassen en dat leek niet goed uit te pakken.

Collectief
Want Zandpol kwam na een goed begin al snel op 1-0. Hierna pakte Buinerveen het als collectief goed op en na een kwartier volgde de gelijkmaker, die op naam kwam van Brandon de Leeuw. De gastheren waren het vervolgens even helemaal kwijt en dat gaf Harald Keur de gelegenheid om binnen het half uur zijn ploeg op 1-3 te zetten. Hiermee leken de gasten al op rozen te zitten, ware het niet dat Zandpol vlak voor rust de aansluitingstreffer kon produceren: 2-3.

Glans
Na rust probeerde Zandpol de gelijkmaker te forceren, maar was het Harald Keur die met zijn derde van de middag zijn ploeg weer wat rust gaf: 2-4. Zandpol ging vervolgens alles of niets spelen, wat in de 65e minuut resulteerde in de 3-4. Vijf minuten later werd de marge echter alweer hersteld door Dylan de Leeuw, die op Bas Dost-achtige wijze de 3-5 wist te scoren. Hierdoor was de wedstrijd gespeeld en gaf Mark Evers de eindstand nog wat meer glans door de 3-6 aan te laten tekenen. Een mooie opsteker voor Buinerveen, dat met deze uitslag de Kanaalstreek- derby van aanstaande zaterdag tegen Buinen met vertrouwen tegemoet kan zien. 

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Gasselternijveen verrassend voorbij SC Roswinkel

Na de geflatteerde nederlaag van vorige week tegen GKC (4-1), stond afgelopen zondag SC Roswinkel ...

Onstwedder Boys onderuit tegen Albert Stevens

De bekerontmoeting tussen de Onstwedder Boys en Borger is gewonnen door de Drenten. Op ...

SETA blijft steken op gelijkspel tegen laagvlieger Steenwijker Boys

SETA speelde gelijk tegen laagvlieger Steenwijker Boys en verspeelde daarmee opnieuw punten.