borgerLang, heel lang, had Borger goede papieren om een eindpositie bij de twee beste ploegen van de vierde klasse D te bezetten. Maar de laatste weken liet de ploeg van trainer Arne Joling te vaak punten liggen. Uiteindelijk zou het oordeel kunnen zijn dat het ene schamele punt uit twee wedstrijden tegen Waskemeer de groenhemden nekte. Want aan de wedstrijd tegen SVBO lag het niet.

Onder prima omstandigheden werden de Barger-Oostervelders met 0-5 verslagen. Namens Borger, dat zich nu mag opmaken om via de nacompetitie promotie veilig te stellen, waren Jeffrey Spelten, Martijn Ulenreef, Niek Scheltinga en Luuk Kenter (2) trefzeker. Andries Middelbos maakte foto’s van de wedstrijd.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Hardleers Buinen opnieuw onderuit

Opnieuw begon Buinen bijzonder slecht aan de wedstrijd, en kon men binnen de eerste vijf ...

Ook Musselkanaal kent geen genade met Bellingwolde: 0-8

Musselkanaal was een aantal maten te groot voor Bellingwolde en werkte flink aan het ...