Fotoverslag: Alteveer – SC Stadskanaal

Tomeloze inzet. Dat was het middel waarmee Alteveer het tegen SC Stadskanaal zou gaan proberen. En na negentig minuten en een aantal minuten blessuretijd was de ploeg van René Nijgh de tweede ploeg die de Knoalsters punten afhandig kon maken. Voor Alteveer een bonuspunt, voor SC Stadskanaal een kleine tegenvaller in de aanloop naar het kampioenschap. Doelpuntenmaker namens de thuisploeg was Roy de Wijk (2x). Sten Vos en Martijn van der Goot kwamen namens Stadskanaal op het wedstrijdformulier. Voor FC Kanaalstreek maakte Bé Eelsing een fotoreportage.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Stadskanaal heeft weinig moeite met LEO

SC Stadskanaal is aan een sterke reeks bezig. De ploeg van Rick Slor bleef ...

Valthermond nestelt zich in kopgroep na winst op Noordster

Zo sprankelend als tegen Germanicus was het allemaal niet wat Valthermond op bezoek bij ...