GKC moet een pas op de plaats maken

GKCEen nerveus begin, gemiste kansen en één tegentreffer. Het was het beroerde vervolg van het toch al niet zo succesvolle Paasweekend van GKC. Na een aantal fraaie resultaten tegen hoger geklasseerde ploegen is het even behelpen voor de mannen van trainer Jaap Alting: waar na een overwinning de top vijf binnen handbereik zou zijn, moet nu een pas op de plaats gemaakt worden.

Gemiste kansen
De wedstrijd tegen Pesse had best gewonnen kunnen worden, want voor de rust had GKC een paar mooie mogelijkheden. Deze waren echter niet besteed aan Danny Kolp. Eerst zag de aanvaller een schot tegen de lat belanden en na twintig minuten was de keeper van Pesse de winnaar in een onderling duel. Een derde spelenprik kwam van de voet van Richard Wieringh, die zijn schot naast het doel zag gaan. Na iets meer dan een half uur spelen bleken de bezoekers wel trefzeker: 0-1.

Paal en lat
Ook na de rust wist het aluminium te raken: Jarno Oosting raakte kort na de rust de paal en een vrije trap van Bart Heijerman teisterde na zeventig minuten spelen de lat. Diezelfde Heijerman kwam even later met een schot van afstand ook weer in de buurt van de gelijkmaker, maar weer kon de thuisploeg niet juichen. Dit bleek in het restant van de wedstrijd ook niet gebeuren, waardoor er na negentig minuten een teleurstellende 0-1 op het scorebord stond. Als gezegd: bij winst zou Pesse op afstand gezet worden, nu moet GKC zich extra inspannen om een plek in de top vijf te bemachtigen.

attent_banner_275x75

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Klazienaveen veegt CEC van de mat

Dinsdagavond stond op voorhand een interessant affiche tegen CEC op het programma in de ...