Pekelder Boys verliest van Weiteveense Boys

Pekelder Boys ging thuis onderuit tegen Weiteveense Boys.

Pekelder Boys heeft het zondag nagelaten om de derde plek over te nemen van Weiteveense Boys. In een rechtstreekse confrontatie gingen de Pekelders met 2-3 onderuit en lijkt een plek voor nacompetitievoetbal weer een stuk verder weg.

Het waren de bezoekers die in de eerste helft op een 0-1 voorsprong kwamen via Lars Immink. Direct na rust werd het ook al 0-2 door Ruben de Koning, maar al snel vonden de Pekelders de aansluiting. Lars Roelfsema zorgde voor de 1-2 en dus was er nog van alles mogelijk.

Maar opnieuw deed de Koning de thuisploeg pijn na zeventig minuten spelen met de 1-3. De 2-3 van Martin Schreuder kwam te laat voor Pekelder Boys. De tijd erna was tekort om er nog een gelijkspel uit te halen, waardoor Weiteveense Boys er met de drie punten vandoor ging.