TitanIn de wetenschap dat Valthermond afgelopen zaterdag revanche had genomen op Zuidlaren voor de eerdere nederlaag, diende Titan op Paasmaandag af te reizen naar Zuidwolde voor de lastige uitwedstrijd tegen de plaatselijke v.v.: de nummer drie in de stand in derde klasse D. Na negentig minuten bleek de opgave te fors. Door de 3-0 nederlaag liep het gat met de blauw-witte concurrent op tot vijf verliespunten. Een gat dat wel een onoverbrugbaar kan blijken.

Zuidwolde dicteert
Vanaf de eerste minuut werd duidelijk dat de Nieuw-Weerdingers een lastige middag zouden gaan beleven. Zuidwolde nam het initiatief en drong Titan terug in de verdedigende stellingen. De eerste kansen van de wedstrijd waren voor de thuisploeg, maar ze waren niet besteed aan spits Frans Capellen. De enige kans in het eerste bedrijf voor Titan kwam op naam van Will Koops: zijn kopbal trof evenwel geen doel. 

Klap op klap
In de tweede helft tapten de gasten uit een ander vaatje en ging men op zoek naar de openingstreffer. Even leek het er op dat deze zou gaan vallen in het voordeel van de titelkandidaat, maar juist op dat moment sloeg Zuidwolde twee keer achter elkaar keihard toe: na iets meer dan een uur spelen scoorden Bastin Steenbergen en Steven Berguis binnen vijf minuten allebei een treffer. Titan kon niet anders dan aanvallen, wat de gastheren de ruimte gaf om via een counter van Jarmo de Jonge de marge nog verder op te voeren. Voor de ploeg van Henri Goeree is het een lastige fase, waarin na twee nederlagen de kans op een kampioenschap als sneeuw voor de zon zijn verdwenen. 

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like