Gehavend Buinerveen verliest van SC Balkbrug

BuinerveenBuinerveen heeft zondagmiddag geen potten kunnen breken tegen middenmoter Balkbrug. In eigen huis gingen de blauwhemden met 1-4 ten onder, na een 1-2 ruststand. De ploeg van Ludie Hulshof heeft nog drie wedstrijden om van de laatste plaats in 5F af te komen en de rode lantaarn over te dragen aan Buinen.

Strijd staken
De blauwhemden begonnen het duel met de gebroeders Middeljans in de aanval. Jongste broer Dennis speelde vandaag weer eens een hele wedstrijd, na een lange periode van blessureleed. Helaas voor Buinerveen moest Mark al na twintig minuten de strijd staken, ditmaal was hij de pechvogel met een blessure. Mario Georgescu had vanmiddag meer geluk, hij was met een vrije trap in de kruising verantwoordelijk voor de enige treffer namens de thuisploeg.

Onplezierige middag
Buinerveen eindigde de wedstrijd zelfs met tien man. Niet vanwege een rode kaart, maar vanwege een knieblessure bij Harald Keur. Op dat moment had trainer Hulshof al drie keer gewisseld. Al met al was het een onplezierige middag in Buinerveen. Hopelijk zijn de geblesseerden snel hersteld en kunnen zij komende zondag aantreden tegen Pesse.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Periodetitel glipt Gieten door de vingers

Het is Gieten niet gelukt om de eerste periodetitel te winnen. In eigen huis ...

Energiek Titan wint van kruitloos Musselkanaal

Een gebrek aan scorend vermogen en creativiteit zou Musselkanaal wel eens op kunnen breken ...

Nieuw Buinen schiet weinig op met gelijkspel

Onder een mooie nazomer-zon trof Nieuw Buinen op eigen veld mede middenmoter Bergum. Om aansluiting ...