Gehavend Buinerveen verliest van SC Balkbrug

BuinerveenBuinerveen heeft zondagmiddag geen potten kunnen breken tegen middenmoter Balkbrug. In eigen huis gingen de blauwhemden met 1-4 ten onder, na een 1-2 ruststand. De ploeg van Ludie Hulshof heeft nog drie wedstrijden om van de laatste plaats in 5F af te komen en de rode lantaarn over te dragen aan Buinen.

Strijd staken
De blauwhemden begonnen het duel met de gebroeders Middeljans in de aanval. Jongste broer Dennis speelde vandaag weer eens een hele wedstrijd, na een lange periode van blessureleed. Helaas voor Buinerveen moest Mark al na twintig minuten de strijd staken, ditmaal was hij de pechvogel met een blessure. Mario Georgescu had vanmiddag meer geluk, hij was met een vrije trap in de kruising verantwoordelijk voor de enige treffer namens de thuisploeg.

Onplezierige middag
Buinerveen eindigde de wedstrijd zelfs met tien man. Niet vanwege een rode kaart, maar vanwege een knieblessure bij Harald Keur. Op dat moment had trainer Hulshof al drie keer gewisseld. Al met al was het een onplezierige middag in Buinerveen. Hopelijk zijn de geblesseerden snel hersteld en kunnen zij komende zondag aantreden tegen Pesse.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Musselkanaal verder in beker ten koste van Gasselternijveen

Musselkanaal had genoeg aan een gelijkspel om zich te plaatsen voor de volgende ronde.

Oefenderby prooi voor SV Mussel

De tweede vriendschappelijke ontmoeting tussen Onstwedder Boys en Mussel dit seizoen is geëindigd in ...

Gieten weet ook wat winnen in 2016 is

Gieten heeft in een spannende wedstrijd vanmiddag in eigen huis met 3-2 van Protos ...