Gehavend Buinerveen verliest van SC Balkbrug

BuinerveenBuinerveen heeft zondagmiddag geen potten kunnen breken tegen middenmoter Balkbrug. In eigen huis gingen de blauwhemden met 1-4 ten onder, na een 1-2 ruststand. De ploeg van Ludie Hulshof heeft nog drie wedstrijden om van de laatste plaats in 5F af te komen en de rode lantaarn over te dragen aan Buinen.

Strijd staken
De blauwhemden begonnen het duel met de gebroeders Middeljans in de aanval. Jongste broer Dennis speelde vandaag weer eens een hele wedstrijd, na een lange periode van blessureleed. Helaas voor Buinerveen moest Mark al na twintig minuten de strijd staken, ditmaal was hij de pechvogel met een blessure. Mario Georgescu had vanmiddag meer geluk, hij was met een vrije trap in de kruising verantwoordelijk voor de enige treffer namens de thuisploeg.

Onplezierige middag
Buinerveen eindigde de wedstrijd zelfs met tien man. Niet vanwege een rode kaart, maar vanwege een knieblessure bij Harald Keur. Op dat moment had trainer Hulshof al drie keer gewisseld. Al met al was het een onplezierige middag in Buinerveen. Hopelijk zijn de geblesseerden snel hersteld en kunnen zij komende zondag aantreden tegen Pesse.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Inhaalduel gestaakt: Borger in verwarring

Borger speelde dinsdagavond het inhaalduel in en tegen Waskemeer. Bij winst zou de ploeg ...

FC Ter Apel ’96 wint van Sleen

FC Ter Apel '96 kende niet al teveel moeite met Sleen en blijft mee ...