Wederom geen winst voor Musselkanaal

musselkanaalNa de nederlaag in de kraker van vorige week tegen Valthermond moest Musselkanaal in eigen huis aantreden tegen CEC. De inzet van dit duel was nog steeds de vierde plaats. Door de 1-1 einduitslag is de strijd om deze felbegeerde positie nog niet beslist, maar heeft de ploeg uit Emmer-Compascuum wel de beste papieren.

Pardoes
Op het zon overgoten sportpark aan de Sportlaan en op een abominabel slecht veld waren het de gasten die het beste uit de startblokken kwamen. Dit leverde vrijwel direct gevaar op met een vrije bal die rakelings naast het doel ging van keeper Scholte-Aalbes. Daarna golfde het spel wat op en neer en kreeg Musselkanaal ook een kansje via Mark Bos, maar hij zag deze gestopt worden door de keeper van CEC. Na een half uur kreeg CEC een corner die werd verlengd en pardoes voor de voeten kwam van Matthijs Kok. Deze buitenkans betekende de 0-1 voor de gasten.

Frommel goal
In de rust had trainer Arends wat aanpassingen gedaan. Gerwin Schmitz en Henri Plaggenborg kwamen binnen de lijnen en Musselkanaal ging verder in een 3-5-2 formatie. Dit leverde gelijk na de rust de 1-1 op via een frommel goal van Ferdinand van der Sluis. Daarna leek Mark Bos de 2-1 te maken, maar dit gebeurde vanuit buitenspel positie. Musselkanaal zette CEC wat meer onder druk en kreeg de betere kansen. Met name Ferdinand van der Sluis wist de beste mogelijkheden vakkundig om zeep te helpen. Verdedigend steekt het allemaal wel goed in elkaar bij de Musselknoalsters, maar aanvallend is het maar pover. Dit uit zich ook in de doelcijfers in de derde periode: 4 tegen en 4 voor.

Medawa

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Alteveer met duidelijke cijfers langs Damacota

Afgelopen zaterdag begon ook voor Alteveer het bekertoernooi. Na zonder veel succes een aantal ...

Belofen Stadskanaal komen net tekort

Afgelopen week stonden er weer wedstrijden in de Noordlease/Heigro Beloftencompetitie op het programma. Voor de ...

Gasselternijveen kent valse start tegen EHS ’85

Gasselternijveen is de competitie gestart met een ruime nederlaag tegen EHS '85.