Nieuw Buinen heeft geen moeite met Dalen

Nieuw BuinenNieuw Buinen deed tegen laagvlieger Dalen wat het moest doen: winnen. Op het zeer matige veld op sportpark Buunerdrome wonnen de mannen van Eric Lippold met 4-1, na een 0-1 achterstand. Thijs Hateboer, die beroep aantekende tegen zijn schorsing en toch mee mocht doen, was tweemaal trefzeker voor de thuisploeg.

Verdienstelijk
Ook deze middag was Nieuw Buinen weer verre van compleet. Zo was Brandon Meems geschost, Koen Hateboer nog geblesseerd en Erwin Aukes afwezig. De vacature in de achterste linie werd ingevuld door Nick Oosting, die dat overigens zeer verdienstelijk deed. Hij kon echter niet voorkomen dat Dalen al vroeg in de wedstrijd op voorsprong kwam. In de vierde minuut was het Martijn Heerkes die bal achter Robert Smit kopte: 0-1. Een minuut was de schade alweer hersteld door Thijs Hateboer, die een niet te missen kans achter keeper Braam kon schieten. Nieuw Buinen had weinig moeite met de gasten en na een kwartier was het Mike Reuvers die de 2-1 liet aantekenen. Voor rust werd het ook nog 3-1 door Jeroen Buurke, na een prima pass van Gert Lukens, en leek Dalen al de handdoek in de ring te gooien.

Een pijnlijk moment tijdens Nieuw Buinen - Dalen... (foto: v.v. Nieuw Buinen)
Een pijnlijk moment tijdens Nieuw Buinen – Dalen… (foto: v.v. Nieuw Buinen)

Bedenkelijk
In het tweede bedrijf werd het spel er niet echt beter op. Nieuw Buinen hoefde niet en Dalen kon niet, wat resulteerde in een zeer bedenkelijk niveau. Ondanks dat kreeg de thuisploeg nog wel een aantal goede kansen. Gert Lukens zag een vrije trap langs de kruising gaan en strandde op de keeper en tussendoor raakte Jeroen Buurke nog de paal. Er werd nog wel één keer gescoord door Thijs Hateboer, die na goed voorbereidend werk van Buurke zijn tweede van de middag mocht maken.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Ter Apel maatje te klein voor Raptim

Na de afgelasting van vorige week stond voor FC Ter Apel ’96 een thuiswedstrijd ...

Onstwedder Boys slaat Corenos van zich af

Onstwedder Boys heeft de laatste competitiewedstrijd voor de winterstop met 2-0 gewonnen van Corenos. ...