Stadskanaal lijdt vijfde nederlaag op rij tegen Oldeholtpade

Stadskanaal ging ook tegen Oldeholtpade onderuit.

Foto Stoffer Bakker, Stadskanaal leed tegen Oldeholtpade de vijfde nederlaag op rij.

Na de glansrijke 6-4 overwinning op koploper Roden is Stadskanaal in een behoorlijk verval geraakt. De Knoalsters leden zondag tegen Oldeholtpade alweer hun vijfde nederlaag op rij, waardoor de blauw-witten inmiddels zijn terug te vinden op plek 11. Tegen Oldeholtpade ging het in de eerste helft al mis voor Stadskanaal. De gasten bleken een stuk gretiger en legden de wedstrijd in de eerste 45 minuten al in de plooi. De eindstand van 0-3 stond na 45 minuten spelen dan ook al op het scorebord. In de tweede helft was Stadskanaal niet bij machte om nog wat terug te doen, waardoor de vijfde nederlaag op rij een feit werd. De Knoalsters verkeren inmiddels dan ook in de degradatiezone en zullen de komende weken nog de broodnodige punten moeten zien te pakken om zich veilig te spelen.

Foto’s Stoffer Bakker: Stadskanaal – Oldeholtpade

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Westerwolde verliest doelpuntrijk duel van MOVV

In een waar doelpuntenfestijn heeft Westerwolde gistermiddag verloren van MOVV: 5-4. De ploeg van ...

Valthermond weerstaat druk van SVV’04

Een spektakelstuk als op 22 september 2013 werd het niet op sportpark De Meent ...