Roy Super leidt NWVV met vier treffers langs Bargeres

NWVV won de topper van Bargeres, Roy Super had een groot aandeel in de zege met vier doelpunten.

NWVV heeft de topper tegen Bargeres met 5-4 gewonnen. In het doelpuntrijke duel kroonde NWVV-aanvaller Roy Super zich tot man van de wedstrijd. De spits was maar liefst vier keer trefzeker en had daarmee een groot aandeel in de overwinning.

De zege voor de Nieuw-Weerdingers was over de gehele wedstrijd gezien verdiend. Spits Super was direct al trefzeker in de beginfase, waarna NWVV vergat om Bargeres al direct op grote achterstand te zetten. Daarvoor kreeg de thuisploeg diverse kansen, maar Bargeres-goalie Mentink bleek een sta-in-de-weg.

Op en neer

Het gemis van de vele kansen kwam NWVV dan ook duur te staan, want vlak voor de pauze kwam Bargeres langszij via Casper Dorgelo. Ook de spits van Bargeres bleek deze middag goed op dreef te zijn. Het bleek niet de ruststand te zijn, want Super zorgde er nog voor dat NWVV met een voorsprong aan de thee ging. Na de pauze bleef het spel op en neer golven en bleven de doelpunten als rijpe appelen vallen. Bargeres kwam na een kwartier spelen in de tweede helft op 2-2, wederom was Dorgelo de doelpuntmaker. Een minuut later was het echter alweer 3-2 via Milan Duursma. De aanvaller had van de week al aangegeven dat het een open duel werd en daar kreeg Duursma gelijk in.

Super beslist wedstrijd

Het bleef heen en weer golven, maar NWVV leek via Super de definitieve nekslag uit te delen: 4-2. Bargeres bleef echter knokken en kwam nog weer terug tot 4-3, een hattrick voor Dorgelo. Daarna was het woord echter weer aan Super, de spits knalde de 5-3 binnen maar opnieuw was het duel nog niet beslist. Rob van de Graaff maakte er enkele minuten voor tijd nog de 5-4, waardoor het nog even billenknijpen werd voor NWVV. De gasten kregen nog een goede mogelijkheid op de 5-5, maar tot opluchting van NWVV zeilde de poging van Dorgelo naast.

Door de overwinning nam NWVV de koppositie over van Bargeres en blijft het de ongeslagen status houden in de zaterdag vijfde klasse F.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Roswinkel en SVBC in evenwicht

De wedstrijd tussen Roswinkel en SVBC eindige in een gelijkspel.

Musselkanaal pakt strohalm tegen Titan

Na het gelijke spel van Musselkanaal tegen CEC vorige week leek de nacompetitie ver weg. ...

Gieterveen kansloos onderuit tegen Heiligerlee

Gieterveen liep tegen Heiligerlee tegen een hele forse nederlaag aan.