Alteveer speelt gelijk tegen SVBC

AlteveerIn een wedstrijd waar voor Alteveer niets meer op het spel stond, speelde het met 1-1 gelijk tegen het tegen degradatie vechtende SVBC. Dat SVBC de punten nog hard nodig heeft was in de eerste helft goed te zien. SVBC begon furieus en Alteveer leek geen energie in de wedstrijd te willen leggen. Dit resulteerde in een aantal prima kansen voor de gasten uit Barger Compascuum.

Gelijkmaker
SVBC kreeg een karrenvracht aan corners en uit één van deze corners werd na ruim een half uur spelen de verdiende 0-1 tegen de touwen gekopt. Alteveer kon geen vuist maken. Toch wist men op slag van rust 1-1 te maken. Erik Broesder kopte een cornerbal van Rudy Akpinar hard achter de kansloze doelman Jan Wassink van SVBC.

Afgekeurd
De tweede helft was het niveau nog niet erg hoogstaand, al was de wedstrijd wel meer in evenwicht. Er werden weinig grote kansen genoteerd. Alteveer was nog het dichts bij de overwinning. Vlak voor tijd stuurde aanvoerder Bryan Schenkel een aantal tegenstanders het bos in, alvorens hij de geheel vrijstaande Ronald Veldkamp bediende. Veldkamp leek Alteveer de overwinning te bezorgen, maar zijn goal werd wegens buitenspel afgekeurd. Zo eindigde een teleurstellende wedstrijd in 1-1 en moet SVBC nog alle zeilen bijzetten om degradatie te voorkomen. Voor Alteveer rest niets anders dan het doen van de sportieve plicht in de laatste twee wedstrijden.

De Jonge Sport

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Onstwedder Boys pakt op de valreep een punt tegen MSC

Dankzij een late treffer van Harm Visser pakte Onstwedder Boys toch nog een punt ...

Westerwolde ten onder bij degradant MOVV

Westerwolde speelde haar eerste competitiewedstrijd van het seizoen in Midwolda tegen het vorig seizoen ...

NWVV onderuit bij NKVV

NWVV verloor bij NKVV en lijkt nacompetitievoetbal wel te kunnen vergeten.