Overzicht zaterdag 2e klasse J: Winst voor LTC, Achilles 1894 onderuit

LTC boekte een overwinning en sloot daardoor weer enigszins aan bij DZOH en LTC, Drenthina bleef steken op een gelijkspel en Achilles 1894 ging onderuit.

LTC – NEC Delfzijl: 3-1

LTC heeft het thuisduel met hekkensluiter NEC Delfzijl met 3-1 gewonnen. Dat ging niet direct makkelijk voor de thuisploeg, dat zelfs eerst tegen een achterstand aankeek. Na twintig minuten spelen kwamen de bezoekers op een 0-1 voorsprong via Shaimo Hooi. Dat bleek ook de ruststand, waarna de ploeg uit Delfzijl de kans kreeg op de 0-2. Eerst misten de gasten al een grote kans, maar even later werd ook een strafschop gemist, die gepakt werd door LTC-goalie Jelle van der Veen. Een tiental minuten later volgde ook een strafschop voor LTC, welke wel werd benut door Richard Mulder: 1-1. In de 78e minuut kwamen de Assenaren voor het eerst op voorsprong en wederom was Mulder de doelpuntenmaker, die een rebound binnen wist te tikken. In blessuretijd werd de wedstrijd definitief beslist door Xander Eisses, die de eindstand op 3-1 bepaalde.

Drenthina – FC Meppel: 1-1

Beide ploegen hadden voorafgaand aan de confrontatie zeven punten vergaard en bleken in Emmen ook aan elkaar gewaagd te zijn. Meppel kwam al vroeg op voorsprong door een goal van Pim ter Voorde. Die achterstand maakte Drenthina in de eerste helft nog goed via Koen Dekens. In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren, waardoor het in 1-1 eindigde. Met een punt schoten beide teams dan ook niet heel veel op.

Gramsbergen – Achilles 1894: 3-1

Achilles 1894 blijft dit seizoen wisselend presteren in de zaterdag 2e klasse J. Zaterdag ging het op bezoek bij Gramsbergen met 3-1 onderuit. Bram van de Lustgraaf zette de ploeg uit Assen nog wel op voorsprong, maar via Roy Seinen kwam Gramsbergen voor rust nog langszij. Vlak na de pauze scoorde Gramsbergen twee keer in korte tijd via twee goals van Elwin van der Veen en was het pleit al snel beslecht.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Stand zondag 3e klasse B

Overzicht van de stand van de zondag 3e klasse B na speelronde 11.

Valthermond morele winnaar tegen Nieuw Buinen

De bekerloting van de KNVB leverde een mooi affiche op: Valthermond en Nieuw Buinen ...