Ter Apel ’96 maakt zich op voor nacompetitie

Ter Apel '96FC Ter Apel ’96 kan zich na een gelijkspel op bezoek bij KSC opmaken voor de nacompetitie. De Ter Apelers kwamen in Schoonoord niet verder dan 2-2 en omdat Gieten ook een punt pakte, is de nummer twee alleen in theorie nog te achterhalen. In de strijd om promotie zal Ter Apel waarschijnlijk eerst af moeten rekenen met Sweel of Bargeres, uitkomend in de derde klasse D.

Goal afgekeurd
De wedstrijd tegen de nummer vijf begon gelijk op, met kansen voor beide ploegen. Na een klein kwartier wist KSC uit één van deze kansen te scoren, via Jon Bosboom die slecht verdedigen door Ter Apel afstrafte. Heel lang kon de thuisploeg hier echter niet van genieten, want even later was het Roy Hooiveld die na een goede aanval de stand weer gelijk trok: 1-1. De gasten dachten hierna gelijk op voorsprong te komen door de tweede goal van Hooiveld, ware het niet dat de scheidsrechter zijn treffer afkeurde na een vlagsignaal van zijn assistent. Later in de tweede helft moesten beide ploegen met tien man verder, nadat scheidsrechter Engberts de rode kaart toonde aan Jordin Blaak en Marcel Mulder die het met elkaar aan de stok kregen.

Goed keeperswerk
De tweede helft was grotendeels voor de thuisploeg, die met iets meer precisie een aantal keer had kunnen scoren. De lat en goed keeperswerk van Brian de Jonge wisten dit in eerste instantie nog te voorkomen. In de 65e minuut was het dan wel raak via de boomlange Sander Schuiling, die beheerst afrondde. Wederom stond de stand vlak hierna alweer gelijk en weer was het Hooiveld die na een goede dieptepass wist te scoren. Vlak voor het laatste fluitsignaal had de Ter Apeler aanvoerder nog zijn derde doelpunt op de schoen, maar deze ging net over het doel van keeper Haandrikman en zodoende eindigde de wedstrijd in 2-2.

Tags:

  • Show Comments (1)

  • Jan hulshof

    Ter apel moet zich schamen dat ze met zo’n selectie er niet in slagen om promotie veilig te stellen naar de derde klasse

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

EEC moet kampioenschap aan TLC laten

Voor EEC is het een prachtig seizoen. Ondanks dat men na een nederlaag in een ...

SETA redt het niet tegen Tiendeveen

Voor SETA stond er het afgelopen weekend een wedstrijd tegen Tiendeveen op het programma: ...