SellingenSellingen moest tot diep in de blessuretijd wachten. Toen werd namelijk de bevrijdende 2-2 gemaakt door Rik Bos. Bevrijdend, want het leverde dus een puntje op. En doordat concurrent BNC haar wedstrijd verloor, is het gat tussen beide ploegen drie punten met nog één wedstrijd te gaan. Het doelsaldo én het onderling resultaat is echter in het voordeel van de geel-zwarten, die hiermee een plaats in de nacompetitie veilig hebben gesteld.

Niet wakker
Sellingen speelde vandaag niet zijn beste wedstrijd. PJC weerde zich prima en kwam in de achtste minuut dan ook verdiend op 1-0. Ook de tegentreffer kreeg Sellingen niet wakker en binnen 10 minuten had men zelfs op een grotere achterstand kunnen staan. Na iets meer dan een kwartier leken de gasten toch wakker te worden: Erik-Jan Verbeek bracht de stand op 1-1 nadat de keeper van PJC zich verkeek op het afstandsschot.

Lange ballen
Na de rust speelde Sellingen vol op de aanval, waar PJC zich toelegde op verdedigen en het spelen van de lange bal. Dit leverde de thuisploeg succes op, aan de linkerkant verscheen en speler van PJC compleet vrij voor het doel om zijn ploeg opnieuw op voorsprong te schieten: 2-1. Sellingen leek schade op te lopen in de strijd om de tweede plaats, maar daar dacht Rik Bos anders over: bij het scheiden van de markt kopte de kleinste man van het veld de gelijkmaker tegen de touwen.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Mark Bos schiet Musselkanaal langs DVC ’59

In het programmablad stond al dat Musselkanaal wat had goed te maken na de ...

Annen wint in eigen huis van WKE ’16

Annen deed goede zaken met de overwinning op WKE '16, voor de Emmenaren betekende ...