SC StadskanaalHet tweede elftal van SC Stadskanaal is in de eerste ronde van de nacompetitie voor promotie naar de reserve Hoofdklasse uitgeschakeld door de reserves van v.v. Heerenveen. In Stadskanaal wonnen de Friezen enigszins gelukkig met 0-1 en in Heerenveen stond er na negentig minuten een 1-1 eindstand op het scorebord. In tegenstelling tot de wedstrijd op sportpark ‘Het Pagedal’ waren de Friezen op eigen terrein beter dan de ‘Knoalsters’. 

Met een hoop inzet bleef Stadskanaal echter lang hoop houden op een goed resultaat. Aanvoerder Kevin Smits maakte met een geplaatste vrije trap een foutje van zijn broertje Patrick (1-0) weer goed, waardoor het lang spannend bleef in Friesland. De beste kansen waren echter voor Heerenveen en de mannen van Jordi Nijgh en Henk Steenhuis maakten eigenlijk nooit aanspraak op de overwinning. Deze kwam er dan ook niet, maar de reserves van SC Stadskanaal, die zich pas op de laatste dag veilig speelden, kunnen als promovendus terug kijken op een uitstekend seizoen en komen volgend jaar wederom uit in de mooie en sterke reserve eerste klasse.

- Banner SC Stadskanaal

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Rik Bos dirigeert Sellingen naar zege

Sellingen heeft zich knap hersteld van het teleurstellende gelijkspel van een week geleden tegen ...

Fotoverslag: SC Stadskanaal – Weerdinge

SC Stadskanaal won in eigen huis met 5-0 van Weerdinge. Doelpuntenmakers voor de Knoalsters ...

Terug in de tijd: SPW probleemloos naar de vierde klasse!

Met een simpele en grote overwinning op Bedum promoveerde SPW naar de vierde klasse.