Vacature: assistent-trainer TEVV

TEVVKersverse eersteklasser TEVV zoekt voor het seizoen 2015-2016 een assistent-trainer, ter aanvulling van de technische staf van hoofdtrainer Hans Kamphuis. Van de assistent-trainer wordt verwacht, dat hij twee trainingsavonden per week aanwezig is: de dinsdag òf donderdag en in ieder geval de vrijdagavond. Ook zal de assistent-trainer aanwezig moeten zijn bij de wedstrijden van het eerste team.

Van de assistent wordt ook verwacht, dat hij zelfstandig (gedeeltes) van trainingen kan geven. Ook trainers, die stage willen lopen in het kader van TC2 of TC3 worden uitgenodigd te solliciteren. Voor informatie kun je contact opnemen met 06-18945153 en de sollicitatie sturen naar email adres: b_takkenberg@hotmail.com

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Voorbeschouwing 6 en 7 december

Gaat SJS na zaterdag de ‘best of the rest’ aanvoeren? Bij een overwinning op ...

Uitgangspunten verzoeken voor hogere en lagere indeling

Clubs konden verzoek voor promotie of voor een lagere klasse indienen, dit zijn de ...