Gieterveen hard onderuit in Emmen

GieterveenNa de nederlaag tegen Kanaalstreek-genoot GKC moest Gieterveen gisteravond een flinke nederlaag slikken tegen Bargeres. Op bezoek in Emmen gingen de mannen van trainer Doldersum in een eenzijdige wedstrijd met 5-0 onderuit. De groenhemden waren verre van volledig door werk, school en een schorsing en dat zorgde ervoor dat Bargers weinig te duchten had van de gasten. In het begin van de wedstrijd probeerden beide ploegen vanuit de achterhoede op te bouwen,  maar Gieterveen deed dit slordig en leed veel balverlies. Bargeres profiteerde hiervan door gevaarlijk te worden in de omschakeling. 

Symbolisch
De 1-0 kwam voort uit zo’n situatie waarbij uiteindelijk Jeroen Thijs aan de noodrem trok in het strafschopgebied. De daaropvolgende penalty werd nog gekeerd door keeper Drent, maar ook de rebound was voor de gastheren. Dit was eigenlijk symbolisch voor de hele wedstrijd, waaruit bleek dat Bargeres feller en scherper was.  De 2-0 viel zo’n tien minuten voor rust. Een voorzet werd niet goed weggewerkt, waarna knap kon worden ingeschoten. Gieterveen kon behalve wat speldenprikjes geen echte kansen noteren voor rust.

Balverlies
De tweede  helft ging eigenlijk verder waar de eerste geëindigd was. Bargeres creëerde kansen waar Gieterveen veelal de lange bal ging zoeken. Dit had geen enkel resultaat en leidde wederom tot veel balverlies. De 3-0 was opnieuw een penalty, na vasthouden bij een corner en de 4-0 ontstond uit een foutje van de keeper die de bal niet onder controle kon krijgen. Hierna liet Gieterveen het wat lopen en was het vooral zaak om de kop erbij te houden en geen onnodige gele kaarten op te lopen. Wel liep men nog tegen een vijfde tegentreffer aan, die vanuit een corner hard werd binnen gekopt. 

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website