Stadskanaal onderuit tegen VKW

stadskanaal_JPGNa de succesvol verlopen oefenwedstrijd tegen tweedeklasser Noordster (5-3 winst) oefende de ploeg van Rick Slor ook tegen VKW uit Westerbork. Waar zondag wel werd gewonnen van een tweedeklasser bleek dit nu een brug te ver. Een strafschop van Roy Hutter zorgde voor de beslissing: 0-1. Stadskanaal werkt de komende tijd toe naar de hervatting van het seizoen die op 24 januari op de kalender staat. Tegenstander is dan Musselkanaal.

In de wedstrijd op het eigen sportpark kwam Stadskanaal prima voor de dag. De ploeg voetbalde makkelijker dan haar tegenstander, maar kende zoals vaker dit seizoen moeite met het vinden van het doel. Na een half uur spelen was het daardoor zelfs mogelijk dat VKW op voorsprong kwam. Royce Geerlings vloerde een aanvaller, waarna de goalie er niet in slaagde om zijn fout te herstellen: 0-1. Na de thee verging het de Knoalsters niet veel beter. Voetballend was men de bovenliggende partij, maar in de score kwam het niet tot uiting, waardoor de ruststand ook de eindstand bleek.

- Banner SC Stadskanaal

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like