Ruime zege voor Westerwolde op Wedde 2

Westerwolde versloeg Wedde 2 met ruime cijfers.

In de tweede ronde om het Westerwolds kampioenschap heeft Westerwolde met ruime cijfers gewonnen van Wedde 2: 6-1. De eerste helft verliep het nog moeizaam voor de thuisploeg, die na rust echter korte metten maakte met de bezoekers.

De gastheren hadden een sterke start en stonden na zes minuten al op voorsprong via Henri Boekelo, die doel trof na een goede solo. Wedde kwam gedurende de eerste helft terug via een goed uitgespeelde aanval. De 1-1 leek ook de ruststand te worden, maar de thuisploeg scoorde op slag van rust de belangrijke 2-1. Thorben Hulsman bracht zijn broer Kjell Hulsman in stelling, die het beslissende tikje mocht geven.

Oppermachtig

In de tweede helft volgde er een totaal ander spelbeeld met een oppermachtig Westerwolde. De kansen werden aaneen geregen en het duurde ook niet lang voordat de voorsprong werd uitgebreid. Joan Solano verschalkte de Wedde-doelman met een bekeken schot en daarmee was de 3-1 een feit. Jeremy Hekman, wederom Solano en René v.d. Laan zorgden voor een verdere uitbreiding van de score. Door de 6-1 overwinning speelt Westerwolde aanstaande zaterdag tegen het eerste elftal van Wedde om de vijfde plaats van het Westerwolds Kampioenschap.