SETA onnodig met lege handen

setaAfgelopen zaterdag heeft SETA zijn tweede thuiswedstrijd gespeeld. Tegenstander was v.v. Sweel, dat op het moment van spelen tweede stond in e vijfde klasse E. Inzet van de wedstrijd was voor de thuisploeg aansluiting vinden bij de bovenste ploegen en voor Sweel was dit de gedeelde koppositie met Tiendeveen behouden. Aan het eind van de middag bleek Sweel geslaagd in haar opzet: 1-2.

Geen geluk
De Musselkanaalsters waren in de eerste helft duidelijk te betere ploeg en vooral was duidelijk dat de spelers zelf ook wisten dat het beter moest dan vorige week tegen Twedo. SETA kreeg in de eerste helft meerdere kansen om de score te openen, maar helaas was ook in deze wedstrijd het geluk niet aan de zijde van de ploeg van trainer Arends.

Plat beste man
Na de rust was het spelbeeld iets anders, waarbij de ploegen meer aan elkaar gewaagd waren. Toch kwam SETA na 65 minuten wel op voorsprong door een countergoal van misschien wel de beste man van het veld: Fidel Plat. Vlak hiervoor had Plat ook al de kans gehad de thuisploeg op voorsprong te zetten, dus de 1-0 stand was zeker verdiend te noemen.

Voorsprong uit handen
Helaas was de voorsprong van korte duur en kwam Sweel, dat zeker beter speelde als in de eerste helft, via een vrije trap in de zeventigste minuut op gelijke hoogte. Hierna kon de wedstrijd beide kanten op en waren er mogelijkheden aan beide kanten. Uit een goed genomen corner, viel de bal uiteindelijk achter doelman Van der Werff, waardoor SETA in de vijf minuten voor het einde van de wedstrijd nog moest proberen minimaal een dik verdiend punt aan de wedstrijd over te houden. Helaas bleek dit teveel van het goede en ging de derde wedstrijd op rij verloren.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

TEVV verslaat koploper Germanicus

TEVV heeft in de kraker tegen Germanicus goede zaken gedaan: in de avondwedstrijd werd ...

Borger en De Griffioen scoren niet

Na een, qua resultaten, iets mindere periode leek Borger weer op de goede weg ...