Drie remises op rij voor SJS

SJSVoor de derde keer op rij slaagde SJS erin om niet te verliezen. Desalniettemin wachten de blauwhemden nog steeds op de eerste overwinning en staat het nog steeds in de onderste regionen van de derde klasse D. In het inhaalduel tegen SVM uit Marknesse speelde SJS gelijk en gezien de wedstrijd was dit een terechte afspiegeling: 1-1.

Effectief SVM
De openingsfase was voor de thuisploeg. Dat wil zeggen: SJS probeerde van achteruit op te bouwen en SVM liet dit het eerste kwartier rustig gebeuren. De organisatie bij de gasten stond prima en zodoende leverde het vele balbezit weinig gevaar op voor het doel van SVM. Aan de andere kant ging SVM een stuk efficiënter om met het balbezit. Marthyn van der Zande, die zijn ploeg tegen Hollandscheveld en Fit Boys ook al op de been had gehouden, stond ook nu paraat bij pogingen van Martin Peters en Sander Heerink.

Openingstreffer
Toch was het eerstgenoemde die de openingstreffer voor zijn rekening nam. Een voorzet van Richard de Boer caramboleerde via de lat op het hoofd van Peters: 0-1. SJS was hier een poosje van onder de indruk en had een kwartier nodig om weer bij zinnen te komen. Ondanks de herwonnen grip geen noemenswaardige kansen voor SJS, terwijl SVM vlak voor het rustsignaal ook nog aanzette. Het leverde niks op.

De treffer van Johan van Klinken wordt gevierd… (foto’s: Brigitte de Wijk)

Good old Van Klinken
Na de rust had Heerink de mogelijkheid de score te verdubbelen, maar hij stuitte wederom op Van der Zande. Een vlotte combinatie stelde Ronald Zuidema in staat over rechts door te komen en de bal voor te geven. Via Jasper Nomden belandde het speeltuig bij good-old Johan van Klinken, die de gelijkmaker op het scorebord schoot. De wedstrijd lag open door de vele fouten aan beide kanten, waardoor tot op het laatst nog alles mogelijk was. Echter, beide teams hadden elkaar in de tang waardoor er vele duels op het middenveld werden uitgevochten. Na negentig minuten stapten beide teams van het veld met de gedachte dat er misschien wel meer mogelijk was. Toch was de 1-1 een terechte uitslag. 

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

SPW wint in slecht duel van Nieuweschans

SPW blijft goed meedoen om de titel in 5F. Op bezoek bij rode lantaarndrager ...

Onstwedder Boys wint bij WVV

Onstwedder Boys kent een prima start van het seizoen en boekte ook op bezoek ...

HOC loopt verder uit na minimale zege op Sellingen

HOC versloeg ook Sellingen en zag de concurrentie opnieuw punten verspelen.