Moeilijk scorend Buinen verliest van Eext

buinenBuinen verloor afgelopen weekend voor de derde keer op rij, deze keer tegen het hoog geklasseerde Eext. Het maken van doelpunten blijft keer op keer het struikelblok voor de geel-zwarten, maar wel moet er gezegd worden dat de ploeg van André Wever steeds beter gaat spelen.

Eer gered
De eerste 20 minuten van dit Drentse onderonsje waren voor Eext. Zij kwamen dan ook na een kwartier verdiend op voorsprong: 1-0. Buinen kreeg hierna iets meer grip op de wedstrijd en creëerde ook wat kleine kansjes, maar de gelijkmaker leverde dit niet op. Sterker nog, voor de rust wist Eext nog twee keer te scoren, waardoor het een kansloze missie werd voor de gasten. In de tweede helft werd er wel beter gevoetbald, maar zoals gezegd komen de Buunders moeilijk tot scoren. Wel wist Ruurd Spreen vlak voor tijd nog de eer te redden door de 3-1 te maken, maar verder dan dat kwam men niet.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

EEC maakt een pas op de plaats

Voor EEC stond de belangrijke thuiswedstrijd tegen Eext op het programma. Gezien de onderlinge ...

Wel kansen voor EEC, maar geen punten

Afgelopen zondagmiddag ging de blauw-witte brigade van EEC op bezoek bij Weiteveense Boys. Een tegenstander ...

Eext onderuit in laatste duel onder Hemmo Kuipers

Eext verloor het laatste thuisduel van PJC, dat net naast de titel greep maar ...