SJS zet De Fivel aan de kant

SJS heeft de traditioneel lastige uitwedstrijd tegen De Fivel in winst omgezet. Zoals vaker in de achterliggende weken hadden Jan Springer en Kelvin Oosting een belangrijke rol: ook nu waren beide heren trefzeker, waardoor de punten vanuit Zeerijp werden meegenomen naar Stadskanaal.

Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image

Foto’s: Brigitte de Wijk

Attente Zuur

In de eerste tien minuten was SJS niet bij de les en moest goalie Zuur twee keer handelend optreden. Hierna waren de bezoekers wakker en vochten zij zich terug in de wedstrijd. De Fivel werd op de eigen helft vastgezet en via Kay Rijkens deed SJS van zich spreken. In het laatste deel van het eerste bedrijf waren er kansen voor Peter Orsel en Jan Springer, maar de vizieren stonden niet scherp.

Oosting en Springer

In de tweede helft pakte SJS de draad weer op en via Kelvin Oosting werd de score al snel geopend. Invaller Panneman werd neergelegd, maar doordat de arbiter van dienst de voordeelregel uitstekend toepaste, kon Oosting scoren. Na een uur spelen werd de jacht op de tweede treffer succesvol afgerond, toen Jan Springer de rebound na een schot van Peter Orsel op waarde schatte: 0-2.

In het slot

Diezelfde Springer had zijn productie vijf minuten later moeten verdubbelen, maar de aanvalsleider schoot een strafschop kiezelhard tegen de lat. Daarmee hielp SJS de eerste van meerdere mogelijkheden om de wedstrijd in het slot te gooien om zeep. Mede doordat een treffer van De Fivel vanwege buitenspel werd afgekeurd, kwam de overwinning voor de Knoalsters echter geen moment in het gedrang.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Eerste competitienederlaag voor Borger bij SCN

Borger liep tegen SCN tegen de eerste nederlaag van de competitie aan en staat ...

Denny Feiken kan niet langs de kant staan

Voor SC Stadskanaal verloopt het seizoen nog niet als gewenst. De ambitieuze derdeklasser wil ...