Nieuw Buinen en Germanicus scoren niet

Nieuw BuinenNieuw Buinen heeft afgelopen zondag weer een puntje bij kunnen schrijven, waardoor het totaal nu op zeven punten staat. Dat is natuurlijk te mager voor de oranjehemden, want tegen het gepromoveerde Germanicus zouden drie punten mogelijk moeten zijn. Beide ploegen kwamen echter niet tot scoren en zo eindigde de wedstrijd zoals hij ook begon, namelijk in 0-0.

Oppassen
Het duel tegen de Coevordenaren was belangrijk voor Nieuw Buinen, aangezien beide ploegen onderaan de ranglijst staan. De thuisploeg leek hiervan doordrongen te zijn en drong dan ook behoorlijk aan in de beginfase. Zo strandde Mark Schreuder op de keeper, was Wessel Koomans gevaarlijk met een kopbal en probeerde Thijs Hateboer het van afstand. Dit leverde echter allemaal niets op en aan de andere kant was het oppassen geblazen voor de snelle aanvallers v/d Weide en oud-TEVV’er Rojer. Ook zij kwamen niet tot scoren en zo was de ruststand 0-0.

Zijnet
Na de rust hetzelfde spelbeeld. Nieuw Buinen drong aan en Germanicus gokte op bevliegingen van de snelle spitsen. Na een uur spelen kregen de bezoekers ook een grote kans, maar keeper Robert Smit ontnam hen een doelpunt. De thuisploeg legde een hoop strijd in de wedstrijd met als doel een goal te forceren, maar dit lukte niet. Rechtsback Nick Berends was nog het dichtst bij de winnende treffer, maar zijn poging belandde in het zijnet. 

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Borger voorkomt directe degradatie

Dankzij een knappe 3-0 overwinning op het hoog geklasseerde SCD heeft Borger zich verzekerd ...

Borger doet zichzelf tekort tegen SVBO

Borger heeft in de thuiswedstrijd tegen SVBO duur puntverlies geleden. Dat had het vooral ...

Eenvoudige overwinning voor SJS tegen Wildervank

SJS kende een makkelijke middag tegen Wildervank en heeft plaatsing voor de nacompetitie in ...