Sellingen wint van angstgegner

SellingenEen blik op de resultaten uit het verleden leerde trainer Arend Scholtens dat zijn Sellingen een lastige middag voor de boeg had. Helemaal met de versterkingen die THOS afgelopen zomer mocht verwelkomen. Maar de oefenmeester van de zwart-gelen mocht zelf ook niet klagen, want na  zeven maanden ziekenboeg keerde Erik-Jan Veerbeek terug in de basisopstelling. 

Geen paniek
En heel lang had Veerbeek niet nodig om zijn waarde voor de Sellingers duidelijk te maken: al na vijf minuten had de spelmaker zijn eerste doelpunt gemaakt. Gesteund door de voorsprong behield Sellingen het initiatief, maar wel met in het achterhoofd dat THOS via snelle tegenaanvallen gevaarlijk zou kunnen worden. Uiteindelijk werd de angst voor de kracht van de ploeg uit Beerta ook waarheid, want uit het niets kwam THOS via Dylan van der Heide op 1-1: een van richting veranderd schot vloog tegen de touwen. Sellingen liet zich echter niet op de kast jagen en bleef haar eigen spel spelen. Iets wat na 25 minuten spelen werd beloond middels een treffer van Ian de Vrieze.

In het slot
Na de thee veranderde er aan het spelbeeld niet zo veel: de omstandigheden hadden veel invloed op het spel, dat door Sellingen werd gemaakt. Net als in de eerste helft werd er ook nu snel gescoord. Gerard Potze mocht de 1-3 maken en de wedstrijd leek gespeeld. Maar opnieuw liet THOS zien een ploeg te zijn waar je niet zomaar van wint: opnieuw was het Dylan van der Heide die scoorde. Dit was voor de thuisploeg het moment om hoop op een resultaat te koesteren, maar via de vierde Sellinger goal, door Jordin Louwes, werd de overwinning voor de geel-zwarten veilig gesteld. 

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Gasselternijveen wint spektakelstuk van GKC

Een kleine 2500 meter, dat is de afstand tussen het sportpark Hoogte der Heide ...

SC Stadskanaal in magere derby langs Nieuw Buinen

Stadskanaal won in een magere Kanaalstreekderby van Nieuw Buinen, een doelpunt was genoeg voor ...

Onstwedder Boys houdt lang stand tegen Glimmen

Onstwedder Boys heeft zaterdagmiddag op het eigen ‘De Boskamp’ de wedstrijd tegen nummer twee ...