GKC heeft een nieuwe trainer

gkcNa het vroegtijdige vertrek van Erik Elling zat vijfdeklasser GKC enige tijd zonder hoofdtrainer. Het bestuur vond elftalleider Harry Krol bereid om tot de winterstop de taken van Elling waar te nemen. Met het aantrekken van de 23-jarige Emiel Jansen hebben de Gasselters nu ook de gewenste oplossing voor de rest van het seizoen gevonden.

Jansen, momenteel jeugdtrainer in de gezamenlijke jeugdopleiding van GKC, Gasselternijveen en Gieterveen start hiermee zijn carrière als hoofdtrainer. Zijn voorganger, Harry Krol, zegt hierover: “GKC wilde graag een jonge trainer de kans geven om zichzelf te bewijzen, in de aanloop naar het nieuwe seizoen. Emiel is hiervoor in de ogen van het bestuur én de spelersgroep een geschikte kandidaat.” Krol zal na de winterstop zijn taken als elftalleider weer oppakken.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Einde VEV: SETA raakt punten kwijt

Vijfdeklasser VEV heeft besloten haar eerste elftal terug te trekken uit de competitie. De ...

Voorbeschouwing 13 en 14 december

Gezien de vele regenval van de afgelopen dagen zullen er ongetwijfeld een aantal wedstrijden ...