Opnieuw zure druiven voor Nieuw Buinen

Nieuw BuinenDat Nieuw Buinen een lastig seizoen doormaakt is inmiddels bekend. Minder bekend is wellicht dat vooral de resultaten tegenvallen, terwijl het spel bij vlagen zeer goed is. Het probleem dat de oranjehemden dit seizoen echter kennen is het maken van doelpunten. Ook tegen de ploeg met de minste verliespunten van de eerste klasse F, SVBO, kwam Nieuw Buinen goed voor de dag, maar stond het aan het einde van de wedstrijd wel met lege handen.

Puntje verdiend
Hoe zuur was het dat juist Mike Reuvers de score opende. De flankflitser, die afgelopen zomer de stap van Nieuw Buinen naar de ploeg uit Barger-Oosterveld maakte, verschalkte doelman Smit. Een eigen doelpunt van René Wolbers moest er vervolgens aan te pas komen om de ploegen weer in balans te brengen. Na de thee zette de equipe van Eric Lippold SVBO onder druk, maar wist het de geboden kansen niet te benutten. Uit een strafschop mocht Maarten Wielens de wedstrijd uiteindelijk beslissen. Voor Nieuw Buinen een zure nederlaag in een wedstrijd die geen nederlaag op hoefde te leveren.

Maarten Wielens beslist de wedstrijd vanaf de strafschopstip... (foto: v.v. Nieuw Buinen)
Maarten Wielens beslist de wedstrijd vanaf de strafschopstip… (foto: v.v. Nieuw Buinen)

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Gieterveen vergeet te scoren en verliest van Zwartemeerse Boys

Kansen hadden de Gieterveners wel, maar scoren deden ze niet. Zwartemeerse Boys deed dat ...

Sellingen houdt lang stand, maar gaat wel onderuit

Arend Scholtens weet weer wat verliezen is: de teruggekeerde trainer van Sellingen won de ...

Tien Knoalsters pakken een punt bij CEC

Voor Stadskanaal stond de wedstrijd tegen CEC op het programma. Na de grote overwinning ...