Opnieuw zure druiven voor Nieuw Buinen

Nieuw BuinenDat Nieuw Buinen een lastig seizoen doormaakt is inmiddels bekend. Minder bekend is wellicht dat vooral de resultaten tegenvallen, terwijl het spel bij vlagen zeer goed is. Het probleem dat de oranjehemden dit seizoen echter kennen is het maken van doelpunten. Ook tegen de ploeg met de minste verliespunten van de eerste klasse F, SVBO, kwam Nieuw Buinen goed voor de dag, maar stond het aan het einde van de wedstrijd wel met lege handen.

Puntje verdiend
Hoe zuur was het dat juist Mike Reuvers de score opende. De flankflitser, die afgelopen zomer de stap van Nieuw Buinen naar de ploeg uit Barger-Oosterveld maakte, verschalkte doelman Smit. Een eigen doelpunt van René Wolbers moest er vervolgens aan te pas komen om de ploegen weer in balans te brengen. Na de thee zette de equipe van Eric Lippold SVBO onder druk, maar wist het de geboden kansen niet te benutten. Uit een strafschop mocht Maarten Wielens de wedstrijd uiteindelijk beslissen. Voor Nieuw Buinen een zure nederlaag in een wedstrijd die geen nederlaag op hoefde te leveren.

Maarten Wielens beslist de wedstrijd vanaf de strafschopstip... (foto: v.v. Nieuw Buinen)
Maarten Wielens beslist de wedstrijd vanaf de strafschopstip… (foto: v.v. Nieuw Buinen)

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Onstwedder Boys wint van Nieuw-Balinge en pakt periodetitel

Onstwedder Boys won van Nieuw-Balinge en won daarmee ook de tweede periodetitel.

Onstwedder Boys laat zege glippen tegen tiental van DKB

Onstwedder Boys leek de zege voor het grijpen te hebben tegen DKB, maar kreeg ...