SETA doet zichzelf tekort tegen Wagenborger Boys

setaAfgelopen zaterdag mocht het eerste elftal van v.v. SETA aantreden tegen Wagenborger Boys. In Wagenborgen ging SETA op zoek naar eerherstel, na de zure nederlaag van vorige week tegen Tiendeveen. Toch was daar vooral in de eerste helft niet veel van te zien. Met zeer matig voetbal van beide zijden ontstond een wedstrijd, die meer spannend dan goed was.

Snelle gelijkmaker
De kleine kansjes die er waren, zijn nauwelijks het noemen waard en dus leek de eerste helft te eindigen in een bloedeloze 0-0. In de 40e minuut besloot Wagenborger Boys hier toch verandering in te brengen. Een corner werd door de verdediging niet goed weggewerkt, waardoor deze simpel binnen gewerkt kon worden 1-0. Ook in deze wedstrijd, zagen we na rust een ander SETA. De gasten domineerden de wedstrijd, met een snelle gelijkmaker tot gevolg. Henri Plaggenborg wist na een mooie aanval de 1-1 te maken en zo ging SETA op jacht naar de overwinning.

Kans verkeken
De gasten kregen een duidelijk overwicht en de thuisploeg kwam er op een enkele uitval na niet meer uit. Maar tot de allerlaatste minuut wist ook SETA geen grote kansen te creëren. In die laatste minuut, speelde Ben Davids zich goed vrij en wist Rick Hartman in een goeie positie aan te spelen. Hij probeerde de bal naar zijn rechter been te krijgen, maar tijdens het kappen van de bal waren er inmiddels al twee verdedigers zo dichtbij dat de grote kans verkeken was. De corner die hier nog uit volgde leverde niks op.

Manco’s
De twee grote manco’s van SETA kwamen ook vandaag weer naar voren: een scorende spits en het hele seizoen kan Wilbert Arends al niet zijn sterkste elftal opstellen. De ploeg mist elke week minimaal drie á vier spelers, waardoor de laatste stap naar het linker rijtje net (nog) niet gemaakt kan worden. Volgende week wacht er een thuiswedstrijd tegen WVV en hopen we de punten in Musselkanaal te houden.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Negental GKC moet hoofd buigen voor koploper Donkerbroek

De twee rode kaarten gooiden roet in het eten van GKC, dat verloor van ...

Buinen kansloos tegen Valther Boys

Buinen heeft de goede prestatie van vorige week tegen het hoog geklasseerde Witteveense Boys ’87 ...

Pikstart helpt De Treffer ’16 langs Buinerveen

Buinerveen is er niet in geslaagd om voor het eerst dit seizoen een overwinning ...