FCK Trainerstoto: Hiske de Vries (Pekelder Boys)

trainerstotoWekelijks vraagt FC Kanaalstreek een trainer van één van de clubs in de Kanaalstreek om de uitslagen van tien wedstrijden te voorspellen. Voor iedere wedstrijd waarvan de uitslag goed wordt voorspeld, krijgt de trainer één punt. Uitzondering is de wedstrijd waarvoor de trainer de joker inzet: bij een goede voorspelling levert dit twee punten op. Aan het einde van het seizoen maken we de balans op: de winnaar wordt in het zonnetje gezet! Deze week de TOTO van Hiske de Vries, trainer van vierdeklasser Pekelder Boys.

Buinerveen – Buinen
“Ondanks de stand op de ranglijst, denk ik dat Buinerveen toch gaat winnen. Wel is één en ander afhankelijk van het meespelen van Mark Middeljans.” Volgens De Vries zal de aanwezigheid van de routinier een slok op een borrel schelen: “Mark heeft de kwaliteiten om in een wedstrijd als deze het verschil te maken. Mocht hij toch niet meespelen, dan reken ik erop dat het zeventigjarig jubileum de spelers van Buinerveen vleugels gaat geven.”

Pekelder Boys – Haren
“Wij zijn heel slecht uit de winterstop gekomen. Maar de grootste blessuregolf lijkt achter de rug. Ander positief punt is dat spelers en begeleiding zich zijn gaan beseffen dat er echt iets moet gaan gebeuren!” De oefenmeester meent dit terug te hebben gezien in de derby tegen Alteveer, maar ook op het trainingsveld: “Tegen Alteveer kregen we twee punten te weinig. Maar wanneer we dezelfde energie in de wedstrijd tegen Haren kunnen leggen, dan reken ik op de drie punten. En twee punten voor mij in de toto, haha!”

Toto Pekelder Boys

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

FCK Trainerstoto: Arend Scholtens (Sellingen)

Wekelijks vraagt FC Kanaalstreek een trainer van één van de clubs in de Kanaalstreek ...

FCK Trainerstoto : Wilbert Arends (SETA)

Wekelijks vraagt FC Kanaalstreek een trainer van één van de clubs in de Kanaalstreek ...

FCK Trainerstoto: Roeland Deuring (Gasselternijveen)

Wekelijks vraagt FC Kanaalstreek een trainer van één van de clubs in de Kanaalstreek ...