FCK Trainerstoto: Arend Scholtens (Sellingen)

trainerstotoWekelijks vraagt FC Kanaalstreek een trainer van één van de clubs in de Kanaalstreek om de uitslagen van tien wedstrijden te voorspellen. Voor iedere wedstrijd waarvan de uitslag goed wordt voorspeld, krijgt de trainer één punt. Uitzondering is de wedstrijd waarvoor de trainer de joker inzet: bij een goede voorspelling levert dit twee punten op. Aan het einde van het seizoen maken we de balans op: de winnaar wordt in het zonnetje gezet! 

Vijf punten voor Scholtens
De verrassende remise van Buinerveen en de (iets minder, maar toch wel) verrassende zege van Alteveer had Arend Scholtens niet aan zien komen. Het kostte de oefenmeester van Sellingen een goede positie in de tussenstand van onze trainerstoto. Toch zal de vertrekkend trainer vooral blij zijn met de winst van zijn eigen ploeg en de twee punten die het inzetten van de joker op deze wedstrijd opleverden.

Klassement
Arend Scholtens is de tweede trainer waarvan het puntenaantal definitief is. Hiermee is ook al zeker dat Scholtens niet de winnaar van onze trainerstoto zal worden: René Nijgh heeft namelijk één punt meer. Daarnaast kan nog een aantal trainers Scholtens passeren in de stand, wanneer de herkansingsronde meer dan vijf punten opleveren.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

FCK Trainerstoto: René Nijgh (Alteveer)

Wekelijks vraagt FC Kanaalstreek een trainer van één van de clubs in de Kanaalstreek ...

FCK Trainerstoto: Fokke de Jonge (Onstwedder Boys)

Wekelijks vraagt FC Kanaalstreek een trainer van één van de clubs in de Kanaalstreek ...

FCK Trainerstoto: Hiske de Vries (Pekelder Boys)

Wekelijks vraagt FC Kanaalstreek een trainer van één van de clubs in de Kanaalstreek ...