Buinerveen richt zich op kraker tegen Buinen

BuinerveenHet Paasweekend bracht Buinerveen niet de successen die het zo graag zou beleven. Door de nederlagen tegen Weiteveense Boys en HHCombi staan de blauwhemden nog altijd op één punt in de vijfde klasse F. Nu zullen alle pijlen gericht zijn op komende zondag, wanneer Buinerveen en buurman Buinen voor de tweede keer dit seizoen zullen strijden om het kampioenschap van Buinen – Buinerveen. Wat een prachtig verjaardagscadeau zou dat zijn voor Buinerveen, de club die komende vrijdag zeventig jaar wordt.

Geen schande
Tegen Weiteveense Boys werden de tegendoelpunten eerlijk verdeeld over beide speelhelften: 0-6. Weiteveen is één van de topploegen uit de vijfde klasse F en dus is het absoluut geen schande om met deze cijfers te verliezen. Uiteraard hadden de mannen van Ludie Hulshof graag een eretreffer gemaakt, maar dit zat er niet in.

Zure nederlaag
In de wedstrijd tegen HHCombi waren de blauwhemden dichter bij een resultaat. Bij de 0-1 van HHCombi was er sprake van het stevig benaderen van de doelman, waarvoor de arbiter van dienst ook had kunnen fluiten. Na de thee werden beide ploegen flink gehinderd door de weersomstandigheden. Op enig moment besloot de scheidsrechter de wedstrijd zelfs even stil te leggen. Toen de ergste buien over getrokken waren, werd de wedstrijd hervat en maakte HHCombi haar tweede van de middag. Aan deze zat een luchtje van buitenspel, dus al met al een zure 0-2 nederlaag.

Buinerveen leed een zure nederlaag tegen HHCombi... (foto: v.v. Buinerveen)
Buinerveen leed een zure nederlaag tegen HHCombi… (foto: v.v. Buinerveen)

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

SJS in eigen huis onderuit tegen Nieuw Balinge

SJS ging opnieuw onderuit, ditmaal was Nieuw Balinge met 0-2 te sterk.

“Comeback Kid” Oosting wijst Knoal de weg

Voor SC Stadskanaal was de uitwedstrijd tegen Weiteveense Boys er één waar de hele ...

Zwaarbevochten zege voor gehavend SJS

SJS boekte een zwaarbevochten zege en doet goede zaken voor de ranglijst.