Buinerveen in slotfase onderuit bij EHS ’85

BuinerveenOnder behoorlijk natte omstandigheden werkten Buinerveen en EHS ’85 hun onderlinge ontmoeting af. Uiteraard was Buinerveen de underdog tegen de ploeg uit Emmen, maar heel lang hadden de in het geel spelende blauwhemden zicht op een resultaat. Een late treffer zorgde er echter voor dat Ludie Hulshof en zijn mannen met lege handen naar huis gingen.

Geen loon naar werken
Na een half uur spelen maakte EHS ’85 de 1-0. De gasten raakten echter niet van slag van een nieuwe achterstand en gingen op zoek naar de gelijkmaker. Amper vijf minuten na de tegengoal kwam deze er: Jeffrey Boelsma schoot op fantastische wijze een vrije trap tegen de touwen. Toch ging de thuisploeg de kleedkamer in met een voorsprong. Na rust probeerde Buinerveen opnieuw om op gelijke hoogte te komen. En net als voor de thee werd men beloond voor de inzet: Branco Boer wilde een voorzet geven, maar zag tot zijn verbazing dat de bal in de goal viel: 2-2. Helaas voor Buinerveen duurder de wedstrijd iets te lang, want in de absolute slotfase schoot EHS ’85 voor de derde keer een bal langs doelman Tjarks, waardoor de eindstand op 3-2 werd bepaald.

Jeffrey Boelsma krult een vrije trap tegen de touwen... (foto: v.v. Buinerveen)Jeffrey Boelsma krult een vrije trap tegen de touwen… (foto: v.v. Buinerveen)