Mussel geeft overwinning in slotfase uit handen

Mussel.jpgTwee spelers meer in het laatste kwartier. En dat bij een voorsprong: dat kan niet fout gaan, zullen de supporters van SV Mussel gedacht hebben. Dan hadden ze echter geen rekening gehouden met Mehmet Katirciolglu, want in de slotfase van de wedstrijd tussen Mussel en Veendam 1894 zette hij de 1-1 eindstand op de borden. 

Invaller-doelman
Met Richard Wubs onder de lat begonnen de Musselkers aan de wedstrijd. Wubs, die normaal gesproken veldspeler is, moest bij gebrek aan ‘echte’ doelmannen proberen de nul te houden. En dat ging dus heel lang goed. Voor de thee kwam Wubs nauwelijks in de problemen. Veendam kwam niet verder dan een paar uitvallen, waar de thuisploeg wel een handvol kansen afdwong. Met name Wim Wubs bleek zijn vizier echter niet scherp te hebben.

Breedveld raak
Na de thee was Veendam de betere ploeg, maar beloonde het zichzelf niet met een treffer. Dat deed Mussel wel, in de persoon van Roy Breedveld. Op dat moment waren er al tachtig minuten gespeeld. Heel lang kon de thuisploeg er echter niet van genieten, want Wubs moest in de absolute slotfase zijn meerdere erkennen in de inzet van de Veendammer. 

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Eerste competitienederlaag voor Borger bij SCN

Borger liep tegen SCN tegen de eerste nederlaag van de competitie aan en staat ...

GKC en Gasselternijveen in evenwicht

Reikhalzend was er door beide kampen uitgekeken naar de seizoensopening, want direct een ontmoeting ...