SETA te sterk voor De Treffer ’16

s-tVoor zowel SETA als De Treffer ’16 was het de tweede oefenwedstrijd van het seizoen, nadat  men het afgelopen weekend al in actie was gekomen. Dit overigens vooral voor De Treffer zonder veel succes, want een nederlaag met dubbele cijfers was het resultaat. In de midweekse Kanaalstreek-derby, die goed werd bezocht, ging het voor de Mondkers als een stuk beter. Hoewel er nog wel met 3-1 verloren werd, gaf deze wedstrijd de spelers moed.

Voor de winst
Helemaal wanneer een aantal potentiële basisspelers aansluit. Doelpuntmaker Marco Windt kijkt daarom vol vertrouwen uit naar de eerste officiële wedstrijd van zijn club: “Zondag spelen we voor de beker tegen Wedde. Zoals het nu lijkt is iedereen beschikbaar zondag, dus dan gaan we vol voor de winst!” Dat deed De Treffer tegen streekgenoot SETA ongetwijfeld ook, maar de 0-1 van Windt kon niet over de streep getrokken worden.

Zekerheidje
En dat was vooral de verdienste van de thuisploeg. Uit een serie van zeven corners wist Michael Steinfelder de gelijkmaker tegen de touwen te koppen. Eerder in de wedstrijd had Rick Hartman al dè kans op de openingstreffer, maar vanaf elf meter miste Hartman. En dat terwijl hij in het vorige seizoen een zekerheidje was vanaf de beruchte stip.

Strafschopstip
Na de rust was er maar één ploeg die aan aanvallen dacht en dat was SETA. Meerdere kansen waren er voor de ploeg van trainer Harm Bolk, maar er werd alleen gescoord vanaf de strafschopstip. Eerst was het Rolf Beekman die raak schoot en later in de wedstrijd mocht nieuweling Johan Principaal het net laten bollen. Ondanks dat de Musselkanaalsters nog een aantal kansen kregen, werd er niet meer gescoord.

Bekervoetbal
Aankomende donderdag speelt SETA een oefenwedstrijdtegen EEC, waarna zaterdag in eigen huis de eerste bekerwedstrijd (tegen SJS) wordt gespeeld. Als gezegd: De Treffer ’16 speelt komend weekend (zaterdag, 17:00 uur) op het eigen sportpark tegen Wedde.

banner-tevv-az

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Programma dinsdag 22 maart

Overzicht van de competitiewedstrijden die dinsdag 22 maart op het programma staan.

Onstwedder Boys verslikt zich niet in BSVV

Onstwedder Boys had geen moeite met hekkensluiter BSVV en is klaar voor de topper ...

Tien Mondkers slepen punt uit het vuur in ‘Stad’

In een meer hectische dan goede wedstrijd heeft Valthermond een punt overgehouden aan het ...