SC Stadskanaal moeiteloos langs Pekelder Boys

p-sOok in de tweede bekerwedstrijd van het seizoen kende SC Stadskanaal weinig moeite met het binnenhalen van de punten. Op bezoek bij streekgenoot Pekelder Boys wonnen de mannen van Rick Slor met 0-5. In de eerste helft was Jeffrey Bakker met twee goals de meest in het oog springende speler.

Volledig verdiend
Over de hele wedstrijd gezien was er weinig tot niets af te dingen op de overwinning van de Knoalsters. Veelal waren de bezoekers in balbezit en werd het Pekelder doel belaagd. Dit leverde via de eerder genoemde Jeffrey Bakker en Kevin Herder een comfortabele 0-3 ruststand op. Had Pekelder Boys dan helemaal niets in te brengen? Voor rust nog wel, maar met de achterstand was het verzet na de thee definitief gebroken. Ook in het tweede bedrijf was de ploeg van Hiske de Vries maar sporadische gevaarlijk: één keer werd de lat geraakt. Via Pascal Kok en invaller Sten Vos werd de score opgevoerd tot 0-5.