Titan wint duel met twee gezichten

titanNa de ietwat moeizame overwinning op buurman NWVV moest Titan aantreden tegen Valther Boys. De rood-witten speelden ook deze wedstrijd voor rust niet groots, maar na de tegentreffer van de gasten herpakten de Titanen zich en wonnen uiteindelijk met 4-1. Spits Harm-Jan Moesker was drie keer trefzeker.

Achterstand hersteld
Titan begon slap aan het duel met de Boys uit Valthe en had het moeilijk met de strijdlust die de tegenstander aan de dag legde. Dit resulteerde na twintig minuten spelen in een 0-1 achterstand. Door een te laag baltempo, met balverlies tot gevolg, belandde de bal tussen de verdediging en keeper Remon Poede en wist de Valther spits de bal langs de keeper te lobben. Na een half uur spelen ging Titan uit een ander vaatje tappen en al snel werd de achterstand hersteld. Hidde Rog en Harm-Jan Moesker scoorden, beide keren op aangeven van Tim Kollmer.

Meer kwaliteit
In de tweede helft kwam de thuisploeg wel goed uit de startblokken en speelde men een hoger tempo. De jonge ploeg liet zien over meer kwaliteit te beschikken dan de gasten uit Valthe en dit werd ook in de score uitgedrukt. Harm-Jan Moesker maakte zijn hattrick compleet door de derde en vierde treffer namens Titan te scoren. Hij bracht hiermee de eindstand op 4-1, waar Titan het in het restant van de tweede helft naliet om de score verder op te laten lopen.

Vier keer Moesker
Na twee overwinningen en vier goals van Moesker gaat Titan nu samen met Weerdinge aan kop in deze bekerpoule. Beide ploegen treffen elkaar aanstaande zondag op het sportpark van Titan. Aftrap 14.00 uur.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Borger vergeet koppositie te pakken

Wat had Borger een geweldige slag kunnen slaan in de strijd om het kampioenschap ...

Borger mist kans op aansluiting

Met de topper Hoogeven-Elim op het programma had Borger goede zaken kunnen doen afgelopen ...