GKC krijgt ongenadig pak slaag in Weiteveen

GKCGKC heeft na de 0-12 nederlaag in eigen huis tegen WKE-16 opnieuw een ongenadig pak slaag gekregen. Op bezoek bij Weiteveense Boys werd het maar liefst 13-0 voor de thuisploeg. En hoewel de nederlaag tegen de Emmenaren ingecalculeerd was, zal deze nederlaag keihard zijn aangekomen bij de Gasselters. Door deze nederlaag staan de geel-zwarten na vier wedstrijden op de twaalfde plaats, met 5 voor en 31 tegen. Komend weekend wacht nummer 13 Buinerveen: tijd voor eerherstel!

Niet te benijden
Trainer Emiel Jansen is momenteel niet te benijden. De jonge oefenmeester, bezig aan zijn eerste volledige seizoen, zal op een andere start gehoopt hebben. Op bezoek in Weiteveen kon Jansen geen beroep doen op belangrijke spelers als Reinoud Kemp, Danny Kolp, Maurice Gersonius en Richard Wieringh. En als er dan ongemotiveerd en ongeconcentreerd wordt gespeeld, in combinatie met een vroege achterstand, dan is de pijnlijke nederlaag enigszins te verklaren. 

Koppen bij elkaar
Ondanks de moeizame start blijft Jansen positief: “Omdat er zoveel jongens afwezig waren, moest ik weer een beroep doen op de 18-jarige tweeling Aron en Twan Veldman. Zij zijn onlangs overgekomen van Rolder Boys A1 en hebben de potentie om uit te groeien tot eerste elftal spelers.” Komende zondag wacht dus de Kanaalstreek-derby tegen het eveneens laag geklasseerde Buinerveen. Zij zullen ongetwijfeld kansen zien tegen GKC, maar Jansen raakt niet in paniek: “We gaan deze week de koppen bij elkaar steken en zorgen dat de sfeer goed blijft. We gaan lekker trainen en dan treden we zondag vol goede moed aan tegen Buinerveen!”

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Musselkanaal steeds dieper in de zorgen

Hoe slecht kan een wedstrijd beginnen voor een ploeg in degradatienood? Vraag het Musselkanaal, ...

VEV – SETA gestaakt bij 2-1 tussenstand

De wedstrijd tussen VEV en Seta werd gestaakt door een blessure bij de scheidsrechter.