Sellingen het volgende slachtoffer van HOC

h-sVoor HOC kunnen de eerste maanden van het debuutseizoen in de vierde klasse niet kapot. De overwinningen volgen elkaar in rap tempo op en ook het aantal doelpunten dat gemaakt wordt, zal tot tevredenheid stemmen. Voor Kanaalstreek-genoot is de start iets lastiger: de zeven wedstrijd na de promotie leverden even zoveel punten op. In de onderlinge ontmoeting trok thuisploeg HOC aan het langste eind: 4-1.

Initiatief
Onder fantastische omstandigheden ontmoetten beide ploegen elkaar. Over het veld was echter wel het nodige te doen, want dat was lastig bespeelbaar. Sellingen leek hier in de beginfase het minste last van te hebben, want zij noteerden de eerste kans. Na dit moment leek HOC wakker te worden en trok men het initiatief naar zich toe. Na twaalf minuten resulteerde dit in de 1-0 van Jens Bruning. 

Dubbele voorsprong
Via wellicht de mooiste aanval van de middag had Sander Marissen de voorsprong uit kunnen breiden, maar het schot van de middenvelder was te slap. Na een half uur spelen zorgde Mark van Bergen wel voor een verdubbeling van de marge. Hoewel de voorsprong verder op had kunnen lopen, kwam Sellingen via een kopbal van Ben Bos terug in de wedstrijd. 

Opportunistisch
Na de thee kabbelde de wedstrijd voort: Sellingen probeerde met een wat meer opportunistische speelstijl de gelijkmaker te forceren, maar slaagde hier niet in. A-junior Mark Meerdink maakte de derde van de geel-zwarte fusieclub, waarna Sander Marissen vanaf de beruchte stip de 4-1 eindstand op het scorebord zette.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Dubbelslag Luiten brengt Titan derbyzege

Titan won de derby tegen Weerdinge en deed daarmee goede zaken voor op de ...

Mussel nog niet van de nul af

Mussel mocht in haar tweede wedstrijd van het seizoen proberen de eerste driepunter te ...