SETA onder de voet gelopen door Achilles 1894

SETASETA heeft afgelopen zaterdag een enorm pak slaag gekregen van koploper Achilles 1894. In eigen huis gingen de Musselkanaalsters met 0-10 onderuit tegen de Assenaren, die tot dusver slechts twee verliespunten hebben geleden. De gehavende ploeg van trainer Harm Bolk zal deze wedstrijd snel willen vergeten en hopelijk kan de ploeg na een week vrij weer over meer spelers beschikken.

Problemen alom
De wedstrijd stond onder de deskundige leiding van de heer Kloppenburg uit Emmer Compascuum en hier was niets op aan te merken. SETA heeft het moeilijk de laatste weken, mede door de vele blessures. En hier zijn na de wedstrijd tegen de Mussel nog wat meer bijgekomen. Problemen alom dus voor trainer Harm Bolk om een elftal in het veld te brengen. Er moet steeds een beroep gedaan worden op enkele A-junioren en spelers uit het tweede elftal. Het mag echter gezegd worden dat de vervangende spelers zich echt van hun goede kant hebben laten zien.

Eenrichtingsverkeer
Over de wedstrijd ‘an sich’ valt niet veel te vermelden. Het was eenrichtingsverkeer en jammer genoeg was het steeds richting het SETA-doel. Keeper Patrick van der Werff had het er maar druk mee, maar hij heeft door enkele geweldige acties nog meer tegengoals voorkomen. SETA heeft leuk gespeeld, geen kaarten opgelopen en afgezien van het feit dat Henri Plaggenborg nog geblesseerd uitviel (lies) geen verdere averij opgelopen.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

WVV verliest van Pelikaan S

WVV moest zijn meerdere erkennen in Pelikaan S, dat met 0-3 zegevierde in Winschoten.

Buinen geen partij voor GKC

De vijfde klasse F van het zondagvoetbal zal met zes Kanaalstreek-ploegen bol staan van ...

Ter Apel ’96 (met de hakken over de sloot) veilig!

Waar vorige week nog werd gezegd dat Ter Apel ’96 wel de slag, maar ...