Pekelder Boys geeft niet thuis tegen BATO

pekelder-boys1Na de spectaculaire 6-3 overwinning op Westerwolde, waarin Pekelder Boys een 0-3 achterstand wegpoetste, kregen de Pekelders tegen BATO zelf zes doelpunten om de oren. De mannen van Hiske de Vries gaven niet thuis en gingen in eigen huis met 1-6 onderuit. De rood-witten staan momenteel twaalfde met acht punten en zullen gauw het tij moeten keren om perspectief te houden voor de tweede seizoenshelft.

Fout na fout
Pekelder Boys moest het vanmiddag doen zonder de grieperige Ben Becker, waardoor De Vries moest sleutelen aan de opstelling. BATO leek hiervan te profiteren, want zij waren in de beginfase op alle fronten beter. Fout na fout stapelde zich op bij de gastheren en dit leverde na drie minuten al een 0-1 achterstand op. Willem Lammerts schoof de bal zomaar in de voeten bij de vrijstaande spits, die het cadeautje dankbaar uitpakte.

Vanaf de stip
Nog geen vier minuten lag ook de 0-2 al achter keeper Zuur, die een kopbal uit een corner niet kon stoppen. Binnen een kwartier zetten de gasten de stand ook al op 0-3 en daarmee leek de wedstrijd gespeeld. Leek, want kort voor rust was het Willem Lammerts die zijn fout herstelde en de aansluitingstreffer scoorde vanaf de stip: 1-3.

Definitief gespeeld
Even hadden de Pekelder supporters de hoop dat hen weer een houdini act van de rood-witten stond te wachten, echter waren er vandaag teveel spelers die hun normale niveau niet haalden. En toen gelijk na de rust de 1-4 op het scorebord kwam, was de wedstrijd definitief gespeeld. Pekelder Boys probeerde er nog het beste van te maken, maar het zat er niet in vandaag waardoor BATO uit kon lopen naar 1-6.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Gieterveen verslaat Drieborg in kansenfestival

Op een straathard veld leverden Gieterveen en Drieborg kwalitatief geen sterke wedstrijd af, maar de vele ...

Mussel ruim langs concurrent Veendam 1894

Na twee oefenwedstrijden in de winterstop is Mussel de tweede competitiehelft uitstekend begonnen. De ...

Valthermond verliest topper van Helpman

Valthermond ging op bezoek bij Helpman onderuit, waardoor de titelstrijd in 2K weer helemaal ...