Gieten drukt Titan dieper in de zorgen

t-gVoorafgaand aan het duel tussen Titan en Gieten was het duidelijk: Gieten moest na drie verliespartijen winnen om de aansluiting met de topploegen niet definitief te verliezen. Voor de thuisploeg was winst ook noodzakelijk, om niet te ver richting de gevarenzone te zakken. Uiteindelijk trokken de bezoekers aan het langste eind: voor Titan is het alle hens aan dek.

Vlot beslist
Al in de openingsfase werd het verschil in de kwalitatief uitermate teleurstellende wedstrijd gemaakt: Arjen Warners kon na zes minuten spelen de 0-1 maken op aangeven van Florian van der Heyde, waarna Benjamin Mazeau de marge verdubbelde. Titan kon hier bar weinig tegenover stellen: alleen Jelmer Deuling en Mike Oosting kwamen in de buurt van de Gieter goal. Gieten had de voorsprong nog groter kunnen maken, maar Remon Poede bracht redding op een inzet van Van der Heyde.

Bovenliggend
Ook na de thee was Gieten de bovenliggende partij. Mazeau had nog een keer kunnen scoren, maar moest zijn meerdere erkennen in doelman Poede. In het laatste half uur mocht Jeroen Buurke opdraven in de ploeg van trainer Meertens: de aanvaller bracht de gebruikelijke dosis werklust en dreiging, maar tot doelpunten leidde het niet.

Ofichem

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

NWVV verliest in extremis van VCG

NWVV leek in de slotfase nog een punt over te houden aan het duel ...

Stadskanaal wint weinig verheffende Kanaalstreekderby van Valthermond

Zowel Stadskanaal als Valthermond konden het publiek niet echt boeien, Stadskanaal zegevierde uiteindelijk in ...