Onstwedder Boys niet langs laagvlieger

onstwedder_boysOnstwedder Boys heeft in de thuiswedstrijd tegen De Heracliden twee punten laten liggen. Na een 1-2 ruststand pakten de oranjehemden uiteindelijk nog wel een punt, maar erg overtuigend was het allemaal niet. Door dit resultaat blijven de Boys op de vijfde plaats staan op de ranglijst.

Meer moeite
De heenwedstrijd eerder dit seizoen in Uithuizermeeden werd nog eenvoudig met 0-4 gewonnen door de ploeg van Fokke de Jonge, maar deze zaterdag hadden zij meer moeite met De Heracliden. Dit had men ook grotendeels aan zichzelf te danken, want door twee verdedigingsfouten wisten de gasten twee keer te scoren in het eerste half uur. Twee keer was ook Frank de Boer de maker van de treffer. Onstwedder Boys wist voor rust nog wel de aansluitingstreffer te scoren dankzij een doelpunt van Abel Jan Huiges.

Weifelend optreden
Na rust gingen de Boys uiteraard op zoek naar de gelijkmaker en meer. Kansen waren er voor Rutgert Tipker en Gerben Meems, maar zij wisten het net nog niet te vinden. Ook De Heracliden liet zich niet onbetuigd en De Boer was nog dichtbij zijn hattrick. Een kwartier voor tijd was het dan alsnog raak voor Rutgert Tipker. Na weifelend optreden van de keeper liet hij de gelijkmaker aantekenen. Dit was tevens ook de, terechte, eindstand.