Sellingen boekt knappe zege op Erica

Sellingen boekte een knappe overwinning op Erica en kent een uitstekende start met twee overwinningen.

Sellingen kent een uitstekende competitiestart. Nadat het vorige week al opende met een 1-0 overwinning in de Kanaalstreekderby, won het zondag knap met 1-4 bij SC Erica. Met zes punten uit twee duels is Sellingen samen met drie andere ploegen gedeeld koploper in de zondag derde klasse C.

De Sellingers speelden een goede wedstrijd op Erica, dat door veel ‘kenners’ wordt getipt als kampioenskandidaat. In de eerste helft kwam Sellingen na een dik half uur spelen op een 0-1 voorsprong. Doelpuntenmaker was Arjan Heeres, vorige week nog matchwinner tegen Ter Apel. Het bleek ook de enige goal van de eerste helft.

In de tweede helft ging ook het crescendo voor Sellingen, dat verder uitliep. In een kort tijdsbestek trokken de bezoekers de wedstrijd naar zich toe. De 0-2 en 0-3 kwamen kort achter elkaar en met de doelpunten van Corne Prins en Machiel Buining zat Sellingen op rozen. Het werd er nog beter op toen Prins ook nog zijn tweede van de middag maakte. In de slotminuten deed Erica nog wat terug, maar de eretreffer van Roy Lit was slechts nog van belang voor de statistieken.

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like