SJSSJS heeft zichzelf een slechte dienst bewezen door met 3-0 te verliezen van Poolster. De Knoalsters vinden zichzelf nu terug op een negende plaats in de vierde klasse E: alleen een heel sterk slot van het seizoen kan SJS nog richting de bovenkant van de middenmoot (plaats 5) brengen.

Levensgrote kansen
Het is een repeterend verhaal bij SJS. Goed beginnen, maar toch met lege handen komen te staan. De Knoalsters kregen binnen vijf minuten twee levensgrote kansen, maar wisten hier niet uit te scoren. Ivanildo Eind had de 0-1 op de schoen nadat de keeper een schot niet klem kon pakken, maar schoot vervolgens de bal recht in de handen van de doelman.

Goal afgekeurd
Even later was Eind weer bij een aanval betrokken. Nu ging hij alleen met Ronald Zuidema op de keeper af en legde de bal breed. Echter liep Zuidema op het moment van spelen voor de bal en werd zijn doelpunt afgekeurd wegens buitenspel. De eerste kans van Poolster was wel raak. Vanuit een vrije bal pikte de rechtsbuiten de bal op, omspeelde Rozema en schoot beheerst binnen. Na deze achterstand werd het minder bij SJS en kwamen zij niet verder dan een afstandsschot van Kay Rijkens een vrije bal van Faizel Slagveer die op de lat eindigde.

Penalty naast
Ook na de rust ontstond al snel een goede kans voor de gasten. Zuidema omspeelde de keeper en kon de boel in het lege doel schuiven, maar hij raakte het zijnet. Ook Poolster kreeg een uitgelezen kans om de score uit te breiden. Na een overtreding van Gerben Sieders mocht Dennis van Dijk aanleggen van elf meter. Hij schoof deze buitenkans echter naast de paal.

Veel ruimte
Ook na de rust was Slagveer betrokken bij een goede kans. Na een solo probeerde hij tot scoren te komen, maar werd net buiten de zestien gevloerd. De vrije trap trof vervolgens geen doel. In de zoektocht naar de gelijkmaker gaf SJS veel ruimte weg en Poolster wist hier maximaal van te profiteren door nog twee keer te scoren en de stand op 3-0 te brengen.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Westerwolde boekt eerste zege in oefencampagne

Westerwolde kreeg veel kansen tegen PJC, maar liet er ook veel onbenut. De Vlagtwedders ...

Sellingen houdt nacompetitie in beeld

Sellingen boekte vandaag een gemakkelijke 8-2 overwinning op Oldambster Boys en blijft alle zicht ...

Valthermond O23 wint eerste duel in beloftencup van SJS O23

Valthermond O23 pakte de eerste zege in de FC Kanaalstreek O23 Beloftencup en deed ...