Gieten heeft extra geld nodig

De aanbesteding van bouwkundige werkzaamheden aan de kantine en kleedgebouwen van v.v. Gieten hebben de club en de eigenaar (gemeente) voor een uitdaging geplaatst. Het beschikbare budget werd namelijk fors overschreven: nu is er 150.000 euro extra nodig. Als het aan het college van burgemeester en wethouders ligt draaien zowel de gemeenschap als de club op voor de extra kosten.

Start in april
Het college van B&W zal de gemeenteraad binnenkort vragen in te stemmen met een extra gemeentelijke bijdrage ter grootte van 117.000 euro. De resterende middelen zouden dan voor rekening van de club moeten komen. Wanneer de besluitvorming verloopt zoals gepland, dan zullen de werkzaamheden halverwege april kunnen starten. Na afronding van het renoveren en uitbreiden van de accommodatie wordt v.v. Gieten eigenaar van de opstallen.

Het huidige clubgebouw van v.v. Gieten…

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

We hebben een winnaar!

De redactie van FC Kanaalstreek schreef onlangs (in samenwerking met Panenka Magazine) een WIN-actie uit. ...

Transfertalk

Overzicht van de transfermutaties van de Kanaalstreekclubs.